SERIOZITATE CALITATE PROMPTITUDINE

SERIOZITATE


 La noi vei fi mereu tratat ca un prieten, nu ca un simplu client. De aceea primim de fiecare data cu atentie si interes sugestii sau sfaturi constructive. 

CALITATE


Pentru Caruso SRL calitatea produselor comercializate este criteriul cel mai important.  Produsele noastre respecta normele europene de calitate si protectie a mediului

PROMPTITUDINE


Intelegem ce inseamna sa te grabesti. Deoarece timpul tau este important pentru noi, comenzile tale vor primi confirmarea in maxim 15 minute.Fiindca probemele tale sunt si ale noastre, noi vom rezolva orice sesizare aparuta in maximum 48 de ore.
<< > || >>

Bine ati venit!

 

CARUSO SRL este o companie romaneasca, cu sediul in Baia Mare infiintata in anul 1998, avand ca domeniu principal de activitate comertul cu produse din hartie si carton - diferite tipuri si dimensiuni,bobine sau coli - pentru uz industrial.

 

Relatiile noastre de colaborare cu producatori de renume in domeniu, transformate de-a lungul anilor in parteneriate durabile ofera garantia respectarii normelor europene de calitate si protectie a mediului.

 

In tot acest timp,ne-am adaptat oferta cerintelor pietei, dovedind flexibilitate,venind mereu in intampinarea clientilor nostri cu solutii optime,un raport echilibrat intre calitate - pret si livrare prompta la orice destinatie in tara.

Copyright © 2019 CARUSO SRL. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.